Online – 19 de febrer 2023, 18-20h CET hora d’Espanya

Consulta l’horari al teu país AQUÍ→

 

Espai Sati es presenta al món, i ho fa de la millor manera que sabem i la més coherent amb la nostra personalitat: amb una sessió de meditació i dharma. I en comunitat (és a dir, amb vosaltres).

Tenim la sort de comptar amb Andrea Castillo, reconeguda mestra de meditació i sòcia honorífica d’Espai Sati, que ens oferirà els seus ensenyaments i saviesa reflexionant en una pregunta que una vegada van fer al Buda: si tots els éssers humans volen viure en pau, per què viuen amb odi, ferint-se els uns als altres, hostilment i com a enemics? Aquesta és una qüestió bàsica en el nostre camí vital, tant individual com col·lectiu, i posa en relleu que la pràctica del dharma és un aprenentatge en no fer mal o causar patiment.

El naixement d’una nova iniciativa de dharma sempre hauria de ser motiu de celebració, i encara més en l’escena hispano i catalanoparlant, en què hi ha escassetat d’iniciatives. Esperem comptar amb el teu suport!

Cost i generositat

Aquesta activitat és gratuïta (a voluntat) i ens serveix tant per celebrar la inauguració d’Espai Sati com per ajudar-nos a les despeses derivades de posar en marxa l’associació. Demanem amablement la teva generositat i estarem molt agraïts amb qualsevol quantitat que puguis oferir. Andrea oferirà la seva feina enterament de forma generosa per a Espai Sati.

Idioma de l’activitat: castellà

 

Andrea Castillo

és mestra de l’Insight Meditation Center (IMC) a Redwood City California des del 2011 i ofereix retirs residencials als EUA i Llatinoamèrica. Ha practicat la meditació insight (o vipassana) des del 1998 amb els seus mestres Gil Fronsdal, Andrea Fella i recentment Bhikkhu Analayo. És graduada del Chaplaincy Training Program de Sati Center, el Dharma Mentoring Training Program (IMC), el Local Dharma Leader (IMC), i el teacher training d’Insight Meditation Society, dirigit per Joseph Goldstein.

Procés d'inscripció

Després d’inscriure’t se’t redirigirà a una pàgina on podràs oferir el teu donatiu per a aquest esdeveniment. També ho podràs fer més tard. A les dates properes a l’esdeveniment, rebràs un email amb els enllaços de Zoom i donatius (afegeix la nostra adreça als teus contactes perquè el correu electrònic no vagi a la teva safata de correu no desitjat). Assegureu-vos de tenir instal·lada i actualitzada l’aplicació Zoom i saber com funciona.

Skip to content