Página legal

Legal – Privacitat – Cookies

Termes i condicions

Política de privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable            Associació Espai Sati

Finalitat             Prestació de serveis online

Gestió d’usuarios web

Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis

Legitimació            Consentiment exprés i interès legítim

 

Destinataris         No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal

Drets               Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional

 

A Associació Espai Sati treballem per oferir-te a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possible. En alguns casos, cal demanar informació per aconseguir-ho. Ens importa la teva privadesa i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, ia l’efecte del que preveu el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, i la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de comerç electrònic (d’ara endavant, “LSSI”), Associació Espai Sati informa usuari que, com a responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar-te el següent: Es recullen les teves dades perquè l’experiència d’usuari millori, atenent els teus interessos i necessitats. ​

Som transparents en relació a les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem. La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible. Per això, quan fem servir la teva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el teu consentiment. ​

Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar-nos a processar-los, pots sol·licitar-nos que deixem de tractar-los. La nostra prioritat consisteix a garantir la vostra seguretat i tractar les vostres dades d’acord amb la normativa europea. Si vols obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privadesa que es troben a continuació:

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades personals?

Identitat: Associació Espai Sati

Domicili social: Carrer Torrent de les Flors, 139 4t 3a 08024 Barcelona.

C.I.F. nº : G72926611

Email: admin@espaisati.org

Associació Espai Sati ha designat un Delegat de Protecció de Dades o una persona de contacte interna dins de la seva organització. Si vols fer una consulta en relació al tractament de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb ell mitjançant el correu admin@espaisati.org

Quines dades personals recopilem?

Les dades personals que l’usuari pot proporcionar:

Nom, adreça i data de naixement.

Número de telèfon i adreça de correu electrònic.

Ubicació. Informació relativa a pagaments i devolucions.

Direcció IP, data i hora en què has accedit als nostres serveis, navegador d’internet que facis servir i dades sobre el sistema operatiu del dispositiu.

Qualsevol altra informació o dades que decideixis compartir amb nosaltres. ​

En alguns casos, és obligatòria l’emplenament del formulari de registre per accedir i gaudir de determinats serveis oferts a la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en què se sol·licitin dades caràcter personal. Per què i per què tractem les teves dades?

A Associació Espai Sati tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les finalitats següents:

Gestionar comandes o contractar algun dels nostres serveis.

Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin.

Desenvolupar accions comercials i realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l’usuari, així com la gestió dels serveis ofert a través del lloc web i les tasques d’informació, podent fer valoracions automàtiques, obtenció de perfils i tasques de segmentació dels clients per tal de personalitzar el tracte d’acord amb les seves característiques i necessitats i millorar l’experiència en línia del client.

Desenvolupar i gestionar els concursos, sorteigs o altres activitats promocionals que es puguin organitzar. En alguns casos caldrà facilitar informació a les autoritats o terceres empreses per motius d’auditoria, així com manejar dades personals de factures, contractes i documents per respondre a reclamacions de clients o de les administracions públiques

Informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del vostre registre com a usuari formaran part del Registre d’Activitats i operacions de Tractament (RAT), que s’actualitzarà periòdicament d’acord amb allò establert al RGPD.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades es pot fonamentar en les bases legals següents: Consentiment de l’interessat per a la contractació de serveis i productes, per als formularis de contacte, les sol·licituds d’informació o alta a e-newsletters.

Interès legítim per al tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i consentiment exprés de l’interessat per a tot allò relatiu a les valoracions automàtiques i elaboració de perfils.

Compliment d’obligacions legals per a prevenció del frau, comunicació amb autoritats públiques i reclamacions de tercers.

Quant de temps conservem les teves dades? El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps necessari per complir amb la finalitat de la recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial), així com per al compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament dels dades.

A quins destinataris es comuniquen les teves dades? En alguns casos, només quan sigui necessari, Associació Espai Sati proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai no es vendran les dades a tercers.

Els proveïdors de serveis externs (per exemple, proveïdors de pagament o empreses de repartiment) amb els quals Associació Espai Sati treballi poden utilitzar les dades per proporcionar els serveis corresponents, no obstant, no faran servir aquesta informació per a fins propis o per a cessió a tercers.

Associació Espai Sati procura garantir la seguretat de les dades personals quan s’envien fora de l’empresa i s’assegura que els tercers proveïdors de servei respecten la confidencialitat i tenen les mesures adequades per protegir les dades personals. Aquests tercers tenen l’obligació de garantir que la informació es tracta d’acord amb la normativa de privadesa de dades. En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics o altres parts, només es revelarà allò estrictament necessari per al compliment d’aquestes obligacions legals. Les dades personals obtingudes també podran ser compartides amb altres empreses del grup.

On s’emmagatzemen les dades?

Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’enviïn a tercers que no pertanyin a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) o perquè s’hagin adherit al Privacy Shield.

Quins drets t’hi assisteixen i com els pots exercir? Pots dirigir les teves comunicacions i exercitar els teus drets mitjançant una petició al correu electrònic següent: admin@espaisati.org.

En virtut del que estableix el RGPD, pots sol·licitar:

Dret d’accés: pots demanar informació d’aquelles dades personals que disposem sobre tu.

Dret de rectificació: pots comunicar qualsevol canvi a les teves dades personals.

Dret de supressió i oblit: pots sol·licitar l’eliminació previ bloqueig de les dades personals.

Dret de limitació al tractament: suposa la restricció del tractament de les dades personals.

Dret d’oposició: pots retirar el consentiment del tractament de les dades, oposant-se que se segueixin tractant.

Dret a la portabilitat: en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica per transmetre-les a un altre responsable.

Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pots sol·licitar que no es prenguin decisions que es basen únicament en el tractament automatitzat, incloent-hi l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o afecti significativament l’interessat.

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si sol·liciteu que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals. Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades, pots presentar una reclamació a l’autoritat de protecció de dades.

Qui és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant Associació Espai Sati de qualsevol responsabilitat sobre això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.

L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de registre o subscripció. Associació Espai Sati es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s’haguera celebrat amb els usuaris, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falses, incompletes, inexactes o no estiguin actualitzades.

Associació Espai Sati no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc no assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que es puguin originar per l’ús d’aquesta informació.

Associació Espai Sati es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. S’exonera Associació Espai Sati de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per Associació Espai Sati sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.

Així mateix, l’usuari certifica que és major de 14 anys i que té la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment pel que fa al tractament de les dades de caràcter personal. Com tractem les dades personals dels menors? En principi, els nostres serveis no van dirigits específicament a menys d’edat. No obstant això, en cas que algun s’adreci a menors de catorze anys, de conformitat amb l’article 8 del RGPD i l’article 7 de la LO3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), Associació Espai Sati exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels seus tutors legals per tractar les dades personals dels menors. En aquest cas, s’exigirà el DNI o una altra forma d’identificació de qui presti el consentiment. En el cas de majors de catorze anys, es pot procedir al tractament de les dades amb el consentiment de l’usuari, exceptuant aquells casos en què la Llei exigeixi l’assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela. Quines mesures de seguretat apliquem per protegir les dades personals? Associació Espai Sati ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerides, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitats a Associació Espai Sati.

Associació Espai Sati no és responsable d’hipotètics danys o perjudicis que puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a Associació Espai Sati; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues al Centre de Processos de Dades, al sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control d’Associació Espai Sati. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. Enllaços a altres llocs web

Al lloc web https://espaisati.org// hi pot haver enllaços a altres pàgines web. En clicar en un d’aquests enllaços i accedir a un lloc web extern, la visita estarà subjecta a la política de privadesa d’aquest lloc web, quedant Associació Espai Sati desvinculada de qualsevol tipus de responsabilitat sobre la seva política de privadesa.

Com utilitzem les galetes? El lloc web d’Associació Espai Sati utilitza cookies, a l’efecte d’optimitzar i personalitzar la vostra navegació. Les galetes són fitxers físics d’informació que s’allotgen al mateix terminal de l’usuari, la informació recollida mitjançant les galetes serveix per facilitar la navegació de l’usuari pel portal i optimitzar l’experiència de navegació.

Les dades recopilades mitjançant les cookies poden ser compartides amb els creadors de les mateixes, però en cap cas la informació obtinguda per aquestes no serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar l’usuari.

No obstant això, si l’usuari no desitja que s’instal·lin cookies al vostre disc dur, teniu la possibilitat de configurar el navegador de manera que impedeixi la instal·lació d’aquests fitxers. Per obtenir més informació consulteu la nostra Política de Cookies.

 

Política de cookies

En compliment amb el deure informació recollit a l’apartat 2n de l’article 22 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, aquesta política de cookies té per finalitat informar-lo de manera clara i precisa sobre les galetes que s’utilitzen a la pàgina web d’Associació Espai Sati.

Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer de mida petita que els llocs web envien al navegador i es descarreguen al vostre ordinador. Les cookies permeten que la pàgina web emmagatzemi i recuperi la informació sobre la vostra visita, com ara el vostre idioma preferit i altres opcions, per tal de millorar els serveis que s’ofereixen i contribuir a tenir una millor experiència de navegació per a l’usuari.

Tipus de galetes

En funció de qui gestioni el domini des d’on s’envien les galetes i es tractin les dades, es distingirà entre galetes pròpies i galetes de tercers.

Les galetes també es poden classificar segons el termini de temps que romanguin emmagatzemades al navegador de l’usuari, distingint-se entre galetes de sessió o galetes persistents.

Finalment, en funció de la finalitat per a la qual es tracti la informació recopilada, les cookies es poden classificar en les categories següents:

Cookies tècniques: permeten a l’usuari navegar per un lloc web i utilitzar alguns dels serveis oferts pel mateix (com, per exemple, les que serveixen per recordar els elements integrants d’un carretó de compra).

Galetes de personalització: permeten que l’usuari accedeixi al lloc web amb unes característiques determinades, com ara l’idioma.

Galetes de seguretat: serveixen per impedir o dificultar els atacs contra el lloc web.

Cookies de complement per intercanviar continguts socials: els anomenats plug-in, que permeten compartir continguts en xarxes socials.

Galetes d’anàlisi: permeten al responsable el seguiment del comportament de l’usuari.

Galetes publicitàries: permeten gestionar els espais de publicitat del lloc web.

Galetes de publicitat comportamental: com les anteriors, serveixen per gestionar els espais de publicitat del lloc web en funció de la informació recollida sobre el comportament de l’usuari i els seus hàbits, adaptant la publicitat al perfil de l’usuari.

Galetes de geolocalització: utilitzades per esbrinar el país on es troba l’usuari.

Autorització per a l’ús de galetes

De conformitat amb l’avís de galetes que apareix al lloc web, l’usuari pot consentir expressament l’ús de galetes que requereixin consentiment; no obstant això, lús de cookies tècniques o necessàries no requereix de consentiment.

Sense perjudici de tot això, lusuari pot modificar la configuració del seu navegador per rebutjar lús de les cookies. Com modificar la configuració de les cookies Podeu restringir, bloquejar o esborrar les cookies d’Associació Espai Sati o qualsevol altra pàgina web utilitzant el vostre navegador.

A cada navegador l’operativa és diferent, podeu trobar com fer-ho al menú d’ajuda del vostre navegador on s’estableix el procediment per a la seva eliminació. Per a més informació:

Google Chrome:https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=es

Mozilla Firefox:https://support.moz illa.org/es/kb/habilitar- y- deshabilitar- cookies- sitios- web- rastrear- preferencias

Safari:https://support.apple.com/es- es/guide/safari/sfri11471/mac

Internet Explorer:https://support.microsoft.com/es- es/help/278835/how- to- delete- cookie- files- in- internet- explorer

És possible que en deshabilitar les cookies la pàgina web no funcioni correctament o no pugui accedir a determinades funcions de la mateixa.

Cookie s utilitzades a la web

Al portal web s’utilitzen diferents tipus de cookies amb diferents finalitats, a continuació, s’enumeren les cookies emprades:

Nom de la cookie – Tipus de cookie – Propòsit de la cookie PHPSESSID Sessió

Aquesta cookie és usada pel llenguatge d’encriptat PHP per permetre que les variables de sessió siguin guardades al servidor web. Aquestes galetes són essencials per al funcionament de la web.

_utma, _utmb,

_ubmc, _utmz Duradera Estas cookies son establecidas por Google Analytic para rastrear el uso de la web. Estas cookies no se establecen si desconectas cookies por esta web.

_cfduid Propia persisitente La cookie ‘__cfduid’ es establecida por el servicio de CloudFlare para identificar tráfico web de confianza. No corresponde a ningún id de usuario en la aplicación web, ni guarda ningún dato personal identificable.

_ga Propia peristente Se usa para distinguir a los usuarios

_gat De terceros persistente Se usa para saber el ratio de recarga

_gid De terceros persistente Se utilizan para recoger información sobre cómo utilizan estas páginas web nuestros visitantes.

_icl_current_language Propia identifica el lenguaje del usuario

cookielawinfo-checkbox-necessary De terceros Cookie que mantiene un registro de las cookies que usted aprobó.

wordpress_test_cookie Propia Esta cookie se usa para que el gestor de contenidos WordPress compruebe si el navegador tiene las cookies activadas

Aquest lloc web utilitza les cookies de tercers següents:

Google Analytics: Emmagatzema cookies per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquest web.

En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament dinformació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit ho haurà de fer comunicant directament amb Google.

Modificació de les condicions Associació Espai Sati es reserva expressament el dret a modificar unilateralment, totalment o parcialment, sense necessitat de previ avís, aquesta Política de Cookies.

L’usuari reconeix i accepta que és responsabilitat seva revisar aquesta Política de Cookies.

Termes i condicions

Generalitats

Les presents Condicions Generals d’Ús i de la Contractació (d’ara endavant, “les Condicions Generals”) regeixen, juntament amb la Política de Privadesa i la Política de Cookies, l’accés i la utilització del lloc web accessible mitjançant el nom de domini. //espaisati.org/ i els seus subdominis (d’ara endavant, “el Lloc Web”), així com la contractació de productes i/o serveis a través d’aquest. El simple accés al Lloc Web atribueix a qui el realitza la condició d’Usuari del Lloc Web (d’ara endavant, “l’Usuari”) i implica l’acceptació de tots els termes inclosos en aquestes Condicions Generals. En cas de no estar d’acord amb aquestes Condicions Generals, l’Usuari ha d’abandonar immediatament el Lloc Web sense fer-lo servir.

Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions Generals, l’Usuari manifesta:

  • Que ha llegit, entén i comprèn allò aquí exposat.
  • Que és major dedat dacord amb la normativa vigent al seu lloc de residència, en cas contrari el menor haurà de comptar amb lautorització dels seus representants legals.
  • Que, en cas que es disposi a contractar algun producte i/o servei, té capacitat suficient per fer-ho.
  • Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

L’Usuari ha de llegir atentament aquestes Condicions Generals cada vegada que accedeixi al Lloc Web, ja que aquest i aquestes Condicions Generals poden patir modificacions.

El titular del Lloc Web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de tots els elements que integren el disseny i configuració del Lloc Web.

La modificació d’aquestes Condicions Generals no afecta els béns o les promocions que hagin estat adquirits prèviament a aquesta modificació.

En cas que Associació Espai Sati encarregui a un tercer de confiança la custòdia de les successives versions de les condicions generals, ambdues parts reconeixen com a única versió vàlida de les esmentades condicions en cada moment aquella que consti a la base de dades del tercer de confiança.

  1. Informació general del llocWeb

En compliment del que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació, s’ofereix la informació general del Lloc Web:

 

Titular: Associació Espai Sati

Domicili social: carrer Torrent de les Flors, 139 4t 3a 08024 Barcelona

C.I.F.: G72926611

E- mail: admin@espaisati.org

Teléfono: +34 696702858

 

  1. Protecció de dades de caràcter personal.

En compliment del que disposa el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, s’informarà prèviament tots els usuaris que facilitin o facilitin les seves dades personals, d’acord amb el que preveu aquest reglament.

A través dels formularis disponibles a la web es recopilarà la informació personal, mitjançant la marcació de la casella o checkbox corresponent, l’usuari acceptarà expressament i de forma lliure, que les vostres dades personals siguin tractades amb la finalitat per a la qual se us demanin. Per a més informació, l’usuari pot consultar la nostra política de privacitat.

 

3. Accé al Lloc Web

El simple accés al Lloc Web és gratuït excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrades pel proveïdor d’accés contractat per l’Usuari.

3.1. Necessitat de Registre

La utilització de determinats serveis i continguts podrà estar condicionada al Registre previ de lusuari.

La utilització dels serveis prestats per Associació Espai Sati i la compra a la Web NO requereix el registre com a usuari a la Web. En el cas que en algun moment fos necessari i amb la finalitat de completar el registre caldrà aportar una sèrie de dades personals que hauran de ser veraces i exactes. Pots consultar la nostra política de privadesa al següent enllaç.

Així mateix, has de tenir en compte que en tot moment pots modificar les dades personals, així com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i d’oposició de conformitat amb la LO 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades i de Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) i amb el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i lliure circulació d’aquestes dades (RGPD).

Les dades introduïdes per l’Usuari han de ser exactes, actuals i veraces. L’Usuari registrat serà responsable en tot moment de la custòdia de la contrasenya, assumint en conseqüència qualsevol dany i perjudici que poguessin derivar-se del seu ús indegut, així com de la cessió, revelació o pèrdua del mateix. A aquests efectes, l’accés a àrees restringides i/o l’ús dels serveis i continguts realitzat sota la contrasenya d’un Usuari registrat es reputaran realitzats per aquest Usuari registrat, que en tot cas respondrà d’aquest accés i ús.

 

3.2. Normes d’utilització del Lloc Web

L’Usuari s’obliga a utilitzar el Lloc Web i tot el seu contingut i serveis d’acord amb el que estableixen la llei, la moral, l’ordre públic i les presents Condicions Generals. Així mateix, s’obliga fer un ús adequat dels serveis i/o continguts del Lloc Web ia no emprar-los per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers i/o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualssevol altres normes de l’ordenament jurídic aplicable.

L’Usuari s’obliga a no transmetre, introduir, difondre i posar a disposició de tercers qualsevol tipus de material i informació (dades, continguts, missatges, dibuixos, arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc.) que siguin contraris a la llei, la moral, lordre públic i les presents Condicions Generals.

A títol enunciatiu, i en cap cas limitatiu o excloent, l’Usuari es compromet a:

I.- No introduir o difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia del terrorisme o que atemptin contra els drets humans.

II.- No introduir o difondre a la xarxa programes de dades (virus i programari nociu) susceptibles de provocar danys als sistemes informàtics del proveïdor d’accés, els seus proveïdors o tercers Usuaris de la xarxa Internet.

III.- No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus d’informació, element o contingut que atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconeguts constitucionalment i als tractats internacionals.

IV.- No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus dinformació, element o contingut que constitueixi publicitat il·lícita o deslleial.

V.- No transmetre publicitat no sol·licitada o autoritzada, material publicitari, “correu escombraries”, “cartes en cadena”, “estructures piramidals”, o qualsevol altra forma de sol·licitació, excepte en aquelles àrees (com espais comercials) que hagin estat exclusivament concebudes per fer-ho.

VI.- No introduir o difondre qualsevol informació i continguts falsos, ambigus o inexactes de manera que indueixi a error els receptors de la informació.

VII.- No suplantar altres Usuaris utilitzant les seves claus de registre als diferents serveis i/o continguts del Lloc Web.

VIII.- No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus d’informació, element o contingut que suposi una violació dels drets de propietat intel·lectual i industrial, patents, marques o copyright que corresponguin als titulars del Lloc Web oa tercers.

IX.- No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus dinformació, element o contingut que suposi una violació del secret de les comunicacions i la legislació de dades de caràcter personal.

L’Usuari s’obliga a mantenir indemne Associació Espai Sati davant de qualsevol possible reclamació, multa, pena o sanció que pugui venir obligada a suportar com a conseqüència de l’incompliment per part de l’Usuari de qualsevol de les normes d’utilització abans indicades, reservant-se, a més, Associació Espai Sati el dret a sol·licitar la indemnització per danys i perjudicis que correspongui.

De vegades, Associació Espai Sati facilitarà a l’Usuari a través de les seves comunicacions, com ara els butlletins periòdics, un enllaç que us permetrà accedir al vostre compte personal. Aquest accés es durà a terme mitjançant una adreça única i privada, de manera que l’Usuari no necessitarà introduir les vostres claus d’accés al Lloc web. En conseqüència, l’Usuari haurà de tractar les comunicacions d’Associació Espai Sati de manera confidencial i abstenir-se de enviar-les a tercers, per evitar accessos no autoritzats a la informació privada del vostre compte.

 

3.3. Exclusió de Responsabilitat

L’accés de l’Usuari al Lloc Web no implica per a Associació Espai Sati l’obligació de controlar l’absència de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic nociu. Correspon a l’Usuari, en tot cas, la disponibilitat d’eines adequades per a la detecció i la desinfecció de programes informàtics perjudicials.

Associació Espai Sati no es responsabilitza dels danys produïts al programari i equips informàtics dels Usuaris o de tercers durant la utilització dels serveis oferts al Lloc Web.

Associació Espai Sati no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts a l’Usuari que portin causa de fallades o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei del Lloc Web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

 

3.4 . Continguts i serveis enllaçats a través del Lloc Web

El servei d’accés al Lloc Web pot incloure dispositius tècnics d’enllaç, directoris i fins i tot instruments de cerca que permeten a l’Usuari accedir a altres pàgines i Portals d’Internet (d’ara endavant, “Llocs Enllaçats”). En aquests casos, Associació Espai Sati només serà responsable dels continguts i serveis subministrats als Llocs Enllaçats en la mesura que tingui coneixement efectiu de la il·licitud i no hagi desactivat l’enllaç amb la diligència deguda.

En cas que l’Usuari consideri que hi ha un Lloc Enllaçat amb continguts il·lícits o inadequats, ho podrà comunicar a Associació Espai Sati, sense que en cap cas aquesta comunicació comporti l’obligació de retirar el corresponent enllaç.

En cap cas, l‟existència de Llocs Enllaçats ha de pressuposar la formalització d‟acords amb els responsables o titulars dels mateixos, ni la recomanació, promoció o identificació d‟Associació Espai Sati amb les manifestacions, continguts o serveis proveïts.

Associació Espai Sati no coneix els continguts i serveis dels Llocs Enllaçats i, per tant, no es fa responsable dels danys produïts per la il·licitud, qualitat, desactualització, indisponibilitat, error i inutilitat dels continguts i/o serveis dels Llocs Enllaçats ni per qualsevol altre dany que no sigui directament imputable a Associació Espai Sati

 

3.5. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts del Lloc Web, entenent per aquests, a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el disseny gràfic i codis font, són propietat intel·lectual d’Associació Espai Sati o de tercers, sense que es puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació reconeguts per la normativa vigent en matèria de propietat intel·lectual sobre aquests.

Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat d’Associació Espai Sati o tercers, sense que es pugui entendre que l’accés al Lloc Web atribueix algun dret sobre aquests. En tot cas, l’Usuari coneix i accepta que les qualificacions i els comentaris que faci sobre els productes disponibles a través del Lloc Web podran ser accessibles per a la resta dels Usuaris del Lloc Web, incloent-hi la identitat del seu autor.

Sobre tots els comentaris allotjats lliurement per l’Usuari al Lloc Web, incloguin o no una opinió o descripció dels productes oferts (d’ara endavant, “els Continguts”), l’Usuari atorga gratuïtament a Associació Espai Sati una llicència d’ús no exclusiva, de territorialitat mundial i amb la durada màxima prevista legalment.

Sobre la base de la llicència esmentada, Associació Espai Sati podrà explotar lliurement els drets de reproducció, transformació, distribució i comunicació pública dels Continguts, únicament amb la finalitat de poder prestar els serveis oferts per Associació Espai Sati i publicitar els seus productes i serveis.

 

4 .Condicions de Contractació venda articles.

4 .1. Registre de l’Usuari La utilització dels serveis prestats per Associació Espai Sati implica la necessitat de registre de l’Usuari al Lloc Web. L’Usuari haurà de procedir al seu registre indicant-ne el nom complet, adreça de correu electrònic. Un cop completat el registre, s’enviarà un missatge al compte de correu designat amb un enllaç que l’Usuari haurà de seguir per confirmar que hi disposa d’accés. En tot cas, s’exigirà que l’Usuari accepti les presents Condicions Generals, així com la Política de Privadesa i la Política de Cookies. Quan l’Usuari està registrat correctament a la web pot en tot moment accedir a “El meu compte”. A través de “El meu compte” l’Usuari pot modificar les seves dades personals, així com les dades relacionades amb la reserva d’activitats, comprovar si teniu reserves pendents de pagament.

4 .2 . Selecció dels serveis per l’Usuari Tot Usuari registrat podrà contractar a través del Lloc Web la compra de serveis. El procés de compra a Associació Espai Sati es basa en una cistella virtual, a la qual l’Usuari pot afegir els serveis que vol adquirir. Per afegir serveis a la cistella de la compra, un cop l’Usuari es troba a la pàgina de descripció del servei i seleccionades les opcions de personalització disponibles, heu de seleccionar l’opció “Afegir a cistella” facilitada. En tot moment l’usuari pot accedir i modificar el contingut de la cistella.

4 .3. Tramitació de la comanda Un cop es trobin a la cistella de la compra els serveis que desitgi adquirir, l’Usuari podrà iniciar la tramitació de la comanda, seleccionant l’opció “Veure cistella”, opció que mostrarà a l’Usuari el contingut de la cistella virtual, permetent la modificació dels serveis seleccionats i la seva eliminació de la cistella de la compra. L’Usuari ha d’assegurar-se que els serveis indicats a la pantalla són els que voleu adquirir. En aquest punt es mostra el preu total dels serveis. També en aquest apartat, l’Usuari podrà visualitzar, si escau, les promocions automàticament aplicades a la comanda, utilitzar els codis promocionals i/o els xecs regal de què disposi. Prement “SEGÜENT” per prosseguir amb el procés de contractació, l’Usuari ha d’emplenar la informació del seu nom complet, telèfon i adreça, omplint tots els camps marcats com a obligatoris. En aquest apartat l’usuari podrà incloure les informacions útils que consideri necessàries. A la següent fase del procés de compra, l’Usuari haurà de seleccionar la forma de pagament. En aquest moment s’indica de nou a l’Usuari l’import exacte que cal pagar, resultant de calcular el preu dels serveis i de l’eventual descompte promocional i/o xec regal. Seguint l’enllaç “REALITZAR LA COMANDA”, es conduirà a l’Usuari a la passarel·la de pagament seleccionada. Un cop tramitat el pagament correctament, es tramitarà la comanda de forma automàtica, confirmant a la pantalla la informació de la comanda i enviant un correu electrònic a l’Usuari confirmant l’operació

4 .4. Preu dels productes Els preus dels productes són els indicats a la descripció que se’ls adjunta. Tots els preus indicats a la descripció de producte s’expressen a la moneda Euro (€)

4 .5. Forma de pagament La compra de productes a través de la Passarel·la d’Associació Espai Sati permet les formes de pagament següents: Transferència bancària. Targeta de crèdit

4 .6. Confirmació de la recepció de l’acceptació Un cop finalitzat el procés de compra, l’Usuari rebrà, a l’adreça de correu electrònic designada al formulari de registre, una comunicació especificant les característiques del servei, preu, data de contractació i número de. Així mateix, es farà arribar a ladreça de correu electrònic facilitada per lUsuari un enllaç permanent a les presents condicions de contractació. L’Usuari podrà sol·licitar en qualsevol moment, de forma gratuïta, una còpia de les condicions generals aplicables a cada moment a Associació Espai Sati oa qualsevol tercer designat per al registre i control de versions, si escau.

 

5.NOTIFICACIONS

Totes les notificacions, modificacions i comunicacions per part d’Associació Espai Sati al Client es consideraran eficaces amb caràcter general quan es realitzin a través de qualsevol d’aquests procediments:

Enviament per correu postal al domicili indicat pel Client.

Enviament per correu electrònic a qualsevol de les bústies que el Client designi en el moment de donar-se d’alta o posteriorment.

A aquests efectes, el Client manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a comunicar a Associació Espai Sati tots els canvis relatius al seu domicili, dades de cobrament i tota mena d’informació necessària per a la gestió i el manteniment de la relació contractual entre Associació Espai Sati i el Client. El Client respondrà de la veracitat de les vostres dades.

Les comunicacions del Client a Associació Espai Sati hauran d’adreçar-se al Servei d’Atenció al Client a la següent adreça: admin@espaisati.org

6. DURADA

El Contracte entrarà en vigor a partir de la data del seu perfeccionament, és a dir, des del moment en què s’hagi fet efectiu el pagament i tindrà la durada que es determini en cada cas. ​ Associació Espai Sati podrà comunicar al Client la seva decisió de donar per acabat el Contracte a través de qualsevol dels mitjans previstos anteriorment.

En aquest cas, Associació Espai Sati abonarà al client la part proporcional del preu abonat corresponent al període de contracte no complert.

6.1 Resolució Associació Espai Sati i el Client tenen reconeguda la facultat de resoldre el Contracte en cas d’incompliment de les obligacions de l’altra part, sempre que aquest incompliment no fos esmenat en un termini màxim de QUINZE (15) dies després de la petició escrita de l’altra part sol·licitant l’esmena de l’incompliment; tret que aquest incompliment es considerés insubsanable o fes impossible el compliment del present contracte per a la part denunciant, cas en què la resolució podrà ser immediata. I això, en tot cas, deixant fora de perill la facultat de retirada i suspensió immediata del Servei i la reclamació de la indemnització per danys i perjudicis que correspongui, si escau, a la part complidora. Associació Espai Sati en cap cas no respondrà pels danys i perjudicis que excedeixin del que efectivament paga el Client pel Servei concret.

 

  1. ADRECES DE CONTACTE

Titular: Associació Espai Sati

Domicili social:  calle Torrent de les Flors, 139 4t 3a 08024 Barcelona

C.I.F.: G72926611

E- mail: admin@espaisati.org

Telèfon: +34 696702858

 

8.Nul·litat i ineficàcia de les clàusules Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat o ineficàcia només afectarà aquesta disposició o la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les presents Condicions generals en tota la resta, i aquesta disposició es considera totalment o parcialment per no inclosa.

 

9.Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fòrum, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari.

Aquestes condicions generals estan subjectes al que disposa el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries; la Llei 7/1998, del 13 d’abril, sobre condicions generals de contractació; Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre; Reglament (EU) 2016/679 del parlament europeu i del consell de 27 d’abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades; Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals; la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’ordenació del comerç detallista, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

 

10.Informació al comprador sobre la plataforma de resolució de conflictes E.comerç. S’informa el comprador de serveis d’aquest lloc web, de l’existència d’una plataforma de resolució de litigis en línia. D’acord amb l’article 14.1 del Reglament (UE) 524/2013: “La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia.” A més, et recordem que pots accedir a la plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea seguint aquest enllaç

Darrera actualització 01 2023

Skip to content