Online – 24 de març 2024, 17-19h CET hora d’Espanya

Consulta l’horari al teu país AQUÍ→

Aquest març, tenim la sort de rebre un dels nostres membres honorífics, Stephen Batchelor, per a la nostra sessió online de diumenge. L’Stephen ens oferirà una meditació i xerrada sota el títol de “Pensar i imaginar”, que segur que serà molt interessant. No us ho podeu perdre!

Cost i generositat

Inscripció: 5€. Això no cobreix la tasca del mestre.

Donatiu (dāna) per al mestre: suggerim 10-15€ com a orientació; segons els vostres desitjos i capacitats podeu oferir menys o més. En les dates properes a la sessió es distribuirà un enllaç per oferir donatius pel mestre/a.

Llegeix més sobre la economia de la generositat.

Per inscriure’s només cal aportar els 5€ a l’Espai Sati.

 

Idioma de l’activitat: castellà i anglès (traducció consecutiva o simultània, a determinar)

 

Stephen Batchelor

Stephen Batchelor és un mestre budista reconegut internacionalment, en especial pel seu pensament innovador i iconoclasta. Format durant deu anys com a monjo budista, primer en la tradició Gelug del budisme tibetà i després en el zen coreà, al tornar a la vida laica es va convertir en una de les veus principals d’un dharma agnòstic i secular. És autor de bestsellers com ‘Budisme sense creences’ i ‘Confessions d’un budista ateu’.
.

Procés d'inscripció

Després d inscriuret, a les dates properes a l’esdeveniment, rebràs un email amb els enllaços de Zoom (afegeix la nostra adreça als teus contactes perquè el correu electrònic no vagi a la teva safata de correu no desitjat). Assegureu-vos de tenir instal·lada i actualitzada l’aplicació Zoom i saber com funciona.

Skip to content