Online – 28 de gener 2024, 17-19h CET hora d’Espanya

Consulta l’horari al teu país AQUÍ→

En aquesta sessió de dharma online, explorarem diverses maneres d’entendre la idea de “budisme secular”. On ens trobem, cadascú, en els espectres entre lo religiós i lo laic, lo tradicional i lo modern, o lo trascendent i lo terrenal?
Com ens influeix això? La sessió inclourà meditació, xerrada i reflexions.

Cost i generositat

Inscripció: 5€. Això no cobreix la tasca del mestre.

Donatiu (dāna) per al mestre: suggerim 10-15€ com a orientació; segons els vostres desitjos i capacitats podeu oferir menys o més. En les dates properes a la sessió es distribuirà un enllaç per oferir donatius pel mestre/a.

Llegeix més sobre la economia de la generositat.

Per inscriure’s només cal aportar els 5€ a l’Espai Sati.

 

Idioma de l’activitat: castellà

 

Bernat Font

Bernat Font va conèixer el budisme a l’adolescència i ha practicat a Europa, a l’Índia, ia Birmània amb Sayadaw U Tejaniya. Entén la tradició no com un dogma fixat, sinó com una tradició creativa en reinterpretació constant. S’ha format com a professor de meditació i dharma a Bodhi College, amb Stephen Batchelor com a mentor principal, i cursa un doctorat en Estudis del Budisme a la Universitat de Bristol. Ha ensenyat a la Sangha Secular, Gaia House, Oxford Mindfulness Centre i Bodhi College.

Procés d'inscripció

Després d inscriuret, a les dates properes a l’esdeveniment, rebràs un email amb els enllaços de Zoom (afegeix la nostra adreça als teus contactes perquè el correu electrònic no vagi a la teva safata de correu no desitjat). Assegureu-vos de tenir instal·lada i actualitzada l’aplicació Zoom i saber com funciona.

Skip to content