Online – 20 d’octubre 2024, 17-19h CET hora d’Espanya

Consulta l’horari al teu país AQUÍ→

Com a practicants de dharma, no podem separar-nos del món sociopolític que afecta quasi tots els aspectes de les nostres vides i les vides dels demés. Tot i així, el món del dharma necessita abordar les qüestions que sorgeixen de viure en un entorn altament polititzat? O més aviat hauríem de dedicar-nos simplement a la meta de l’alliberació, aillant-nos de lo sociopolític?

En aquesta sessió online, John Peacock abordarà preguntes com aquestes, relacionades amb l’ètica de viure al món sociopolític contemporani i amb els reptes que encarem com a practicants de dharma.

Cost i generositat

Inscripció: 5€. Això no cobreix la tasca del mestre.

Donatiu (dāna) per al mestre: suggerim 10-15€ com a orientació; segons els vostres desitjos i capacitats podeu oferir menys o més. En les dates properes a la sessió es distribuirà un enllaç per oferir donatius directament al mestre/a.

Per inscriure’s només cal aportar els 5€ a Espai Sati.

Sisplau, NO feu el donatiu per al mestre a Espai Sati. Quan s’acosti l’esdeveniment, proporcionarem als inscrits una manera de fer aquest donatiu de forma directa al mestre.

Llegeix més sobre la economia de la generositat.

 

Idioma de l’activitat: castellà i anglès (traducció consecutiva)

 

John Peacock

John Peacock porta més de trenta anys donant xerrades i retirs internacionalment. Es va formar com a monjo primer en la tradició tibetana i després en la theravada a Sri Lanka. En la seva faceta acadèmica, va donar classes d’estudis budistes a la Universitat de Bristol, va ser director associat de l’Oxford Mindfulness Centre i codirector del màster en MBCT a l’Universitat d’Oxford. Més recentment ha centrat el seu interès en l’ètica com a element central del dharma.

Procés d'inscripció

Després d’inscriure’t rebràs un email amb els enllaços de Zoom (afegeix la nostra adreça als teus contactes perquè el correu electrònic no vagi a la teva safata de correu no desitjat).

A les dates properes a l’esdeveniment et recordarem l’enllaç de Zoom.

Assegureu-vos de tenir instal·lada i actualitzada l’aplicació Zoom i saber com funciona.

Skip to content