19-23 d’abril de 2024
Casa d’espiritualitat Marc Castanyer (Els Hostalets de Balenyà)

Informació encara per determinar.

Idioma de l’activitat: anglès i castellà (amb traducció simultània disponible).

 

Cost i generositat

Abans d’inscriure’s cal llegir la informació sobre retirs.

El cost aproximat d’aquest retir és de 330€ (a revisar). Això cobreix la pensió completa i les despeses dorganització, però no els ensenyaments. Si no pots costejar-ho posa’t en contacte amb nosaltres. Llegeix més sobre la economia de la generositat.

 

Arribada i finalització

Arribada: 19 d’abril entre les 17h i les 19h.

Finalització: 23 d’abril a les 11.30 h.

Akiñcano Weber va néixer a Berna, Suïssa, i va passar 20 anys com a monjo budista theravada en la tradició tailandesa del bosc, al llinatge d’Ajahn Chah. Durant la seva formació també va estudiar pali i escriptures amb el reconegut erudit Bhikkhu Payutto, així com psicoteràpia budista i tècnica Focusing al Regne Unit. Després d’abandonar la vida monàstica s’ha dedicat a ensenyar meditació i dharma a Europa i als Estats Units, compaginant-ho amb el seu treball de psicoterapeuta. És professor cofundador de Bodhi College.

Akiñcano serà assistit per Bernat Font, dharma.cat, per poder donar millor atenció a la pràctica de les persones assistents.

Allotjament, menjars i què portar

Les habitacions són individuals amb bany. Si et sembla bé compartir, indica-ho a la inscripció i pot ser que puguem ampliar la capacitat del retir. Moltes gràcies pel teu gest de generositat!

El menjar serà vegetarià. En casos diagnosticats d’al·lèrgies, o de dieta vegana, detalla’l al formulari d’inscripció. Desafortunadament, no podem assegurar respondre a dietes especials més enllà d’això, encara que sempre cuidem el benestar dels assistents en la mesura que podem.

A la casa hi ha coixins de meditació (banquetes no) i cadires, però per a més comoditat pot portar el teu coixí de casa. S’aconsella portar roba còmoda, calçat fàcil de posar i treure, ja que a la sala de meditació cal anar sense sabates, mitjons (per higiene), paraigües, i un despertador per prescindir del mòbil.

Ubicació

Casa d´Espiritualitat Marcos Castanyer

Carretera de Ribes, s/n, Hostalets de Balenyà, Barcelona. (Entrada per carrer Marc Castanyer)

Qui vingui amb cotxe pot deixar-ho al propi recinte de la casa. També es pot arribar amb tren (caminant des de l’estació són 800 metres) o amb autobús (Sagalés).

Casa d’Espiritualitat Marc Castanyer

 

Inscripció i cancel·lacions

Si vols rebre un avís així que obrim inscripcions subscriu-te a la nostra newsletter.

Si sou sòcia d’Espai Sati o teniu un codi de reserva anticipada, podeu entrar al botó de més avall.

Política de cancel·lació: fins a un mes i un dia abans de l’inici de la retirada, l’organització es quedarà 50€. A partir d´aquesta data no es podrà recuperar la inscripció.

Després del pagament se’t redirigirà a un formulari per completar la inscripció amb informació que necessitem per al retir.

Skip to content