13-15 d’octubre de 2023
Casa d’espiritualitat Marc Castanyer (Els Hostalets de Balenyà)

Informació: Durant un cap de setmana, practicarem l atenció plena en silenci, amb meditacions assegudes i caminant. Rebrem intruccions, xerrades de dharma, i tindrem converses grupals amb la mestra sobre la nostra pràctica. El retir és adequat tant per a principiants com per a practicants amb experiència. 

Idioma de l’activitat: castellano.

 

Cost i generositat

Abans d’inscriure’s cal llegir la informació sobre retirs.

El cost d’aquest retir és de 206 € IVA inclòs. Això cobreix la pensió completa i les despeses dorganització, però no els ensenyaments. Si no pots costejar-ho posa’t en contacte amb nosaltres. Llegeix més sobre la economia de la generositat.

 

Arribada i finalització

Arribada: 13 d’octubre entre les 17h i les 19h.

Finalització: 15 d’octubre a les 15:30 h.

Andrea Castillo és mestra de l’Insight Meditation Center (IMC) a Redwood City Califòrnia des del 2011 i ofereix retirs residencials als EUA i Amèrica Llatina. Ha practicat la meditació insight (o vipassana) des del 1998 amb els seus mestres Gil Fronsdal, Andrea Fella i recentment Bhikkhu Analayo. És graduada del Chaplaincy Training Program de Sati Center, el Dharma Mentoring Training Program (IMC), el Local Dharma Leader (IMC), i el teacher training d’Insight Meditation Society, dirigit per Joseph Goldstein.

Allotjament, menjars i què portar

Les habitacions són individuals amb bany. Si et sembla bé compartir, indica-ho a la inscripció i pot ser que puguem ampliar la capacitat del retir. Moltes gràcies pel teu gest de generositat!

El menjar serà vegetarià. En casos diagnosticats d’al·lèrgies, o de dieta vegana, detalla’l al formulari d’inscripció. Desafortunadament, no podem assegurar respondre a dietes especials més enllà d’això, encara que sempre cuidem el benestar dels assistents en la mesura que podem.

A la casa hi ha coixins de meditació (banquetes no) i cadires, però per a més comoditat pot portar el teu coixí de casa. S’aconsella portar roba còmoda, calçat fàcil de posar i treure, ja que a la sala de meditació cal anar sense sabates, mitjons (per higiene), paraigües, i un despertador per prescindir del mòbil.

Ubicació

Casa d´Espiritualitat Marcos Castanyer

Carretera de Ribes, s/n, Hostalets de Balenyà, Barcelona. (Entrada per carrer Marc Castanyer)

Qui vingui amb cotxe pot deixar-ho al propi recinte de la casa. També es pot arribar amb tren (caminant des de l’estació són 800 metres) o amb autobús (Sagalés).

Casa d’Espiritualitat Marc Castanyer

 

Inscripció i cancel·lacions

Si vols rebre un avís així que obrim inscripcions subscriu-te a la nostra newsletter.

Si sou sòcia d’Espai Sati o teniu un codi de reserva anticipada, podeu entrar al botó de més avall.

Política de cancel·lació: fins a un mes i un dia abans de l’inici de la retirada, l’organització es quedarà 50€. A partir d´aquesta data no es podrà recuperar la inscripció.

Després del pagament se’t redirigirà a un formulari per completar la inscripció amb informació que necessitem per al retir.

Mètode de pagament

Transferència bancària al compte d’Espai Sati: ES74 2100 3677 6822 0012 4076

Ves al contingut