Online – un diumenge al mes, 17-19h hora d’Espanya

Consulta l’horari al teu país AQUÍ→

Dates proper bloc: 15 setembre, 13 octubre, 17 novembre, 15 desembre.

SAMYUTTA són unes sessions online de dharma mensuals a càrrec de Bernat Font, amb l’enfocament que caracteritza Espai Sati: contemporani, secular, pragmàtic, i amb un punt d’estudi que mira al budisme dels orígens.

“Samyutta”, el nom d’una de les cinc col·leccions (nikāya) del cànon pali, significa “connectats”.

Amb aquestes trobades volem promoure un clima de comunitat/companyerisme que ajudi tant persones com a grups

– a donar continuïtat a la seva pràctica

– a complementar-la amb una presentació accessible però rigorosa de conceptes i textos budistes

– a aplicar el dharma al dia a dia

– a aportar context i mirada crítica

En resum, busquem l’equilibri entre estudi i pràctica. Les sessions sempre inclouran un element de contingut, un element interactiu (per començar a connectar el material amb la nostra experiència) i un element pràctic. A cada sessió es suggeriran reflexions i pràctiques per experimentar i integrar els ensenyaments a la nostra vida quotidiana.

És ideal assistir Samyutta amb ‘amistats espirituals’ o grups de meditació amb qui realitzar els exercicis entre sessions. Això facilita el compromís amb la pràctica, alhora que les sessions aporten material i estructuren el nostre camí.

Cada sessió s’enregistrarà i estarà disponible fins a la següent trobada.

Cost i generositat

La inscripció es fa per blocs de sessions. Per assistir a una sessió solta, contacteu amb secretaria. Aquesta activitat funciona amb un sistema de preu esglaonat (que inclou la inscripció i els ensenyaments). Trieu la contribució que s’ajusti a les vostres capacitats, recordant que això és una expressió de l’economia de la generositat.

  • 45€
  • 60€
  • 75€

Llegeix més sobre la economia de la generositat.

 

 

Idioma de l’activitat: espanyol.

 

 

Bernat Font

Bernat Font va conèixer el budisme a l’adolescència i ha practicat a Europa, a l’Índia, ia Birmània amb Sayadaw U Tejaniya. Entén la tradició no com un dogma fixat, sinó com una tradició creativa en reinterpretació constant. S’ha format com a professor de meditació i dharma a Bodhi College, amb Stephen Batchelor com a mentor principal, i té un doctorat en Estudis del Budisme per la Universitat de Bristol. Ha ensenyat a la Sangha Secular, Gaia House, Oxford Mindfulness Centre i Bodhi College.

Ves al contingut