Fundació Casa del Tíbet, Barcelona – 15 d’abril 2024, 19:30h CET hora d’Espanya

El monjo budista theravāda Ajahn Amaro és un important mestre de la tradició tailandesa del bosc. Conegut per la seva gran eloqüència, Ajahn Amaro ens descriurà unes eines de meditació i tècniques que són útils tant per principiants com per a meditadors experimentats.

S’hi inspira en el seu mestre Ajahn Chah, que suggeria que ens apropéssim a la meditació amb el mateix propòsit que el Buda va tenir previst per als seus seguidors: com un vehicle per desenvolupar les característiques de serenitat i claredat, per aprendre a entendre les nostres pròpies vides i viure més harmoniosament al nostre entorn. I això es pot fer seguim la tradició que seguim.

 

Ajahn Amaro

Ajahn Amaro va néixer a Kent, Anglaterra, el 1956. Després de graduar-se amb Matricula de Honor en Psicologia i Fisiologia a la Universitat de Londres, va emprendre una recerca espiritual que el va portar fins al monestir del bosc de Wat Pah Nanachat al nord-est de Tailàndia. Impactat pel carisma d’Ajahn Chah, la seva vida va canviar de manera decisiva.

Des de la seva ordenació completa com bhikkhu (monjo) el 1979, ha estat abat dels monestirs d’Abhayagiri (Califòrnia) i Amaravati (Anglaterra) i ha publicat de manera prolífica. Alguns exemples són “Tudong: El llarg viatge al Nord”, “L’Illa” (una antologia dels ensenyaments del Buda sobre Nibbāna), “L’escolta interior” o el mateix “La pràctica de la pau interior”.

A l’esdeveniment es distribuiran gratuïtament còpies d’aquest darrer, així com de la seqüela “La Revelació”.

Procés d'inscripció

Per accedir al formulari d’inscripció a la trobada amb el monjo budista Ajahn Amaro, podeu utilitzar aquest codi QR.

Si ho preferiu, també podeu accedir al mateix formulari des d’aquest enllaç.

Ves al contingut