Online – 6 sessions del 5 maig al 9 de juny 2023, diumenges  17-19h CET hora d’Espanya

Consulta l’horari al teu país AQUÍ→

La psicologia budista té un concepte tan simple com fascinant: vedanā (en llengua pali). Es refereix a l’espectre de plaer-dolor de tot allò que experimentem. Aquesta ‘tonalitat’ de l’experiència guia la nostra atenció, condiciona la nostra conducta i els patrons automàtics, però també pot ser usada per alliberar-nos d’aquesta reactivitat i desenvolupar calma mental i saviesa.

Durant sis sessions en línia, Bernat prendrà petits conceptes de la seva tesi doctoral sobre aquest tema i elaborarà la seva rellevància per a la nostra pràctica, proposant meditacions i exercicis per al nostre dia a dia.

Aquest curs s´ofereix en col·laboració amb l´organització europea Bodhi College, per a la qual Bernat oferirà una versió en anglès.

Cost i generositat

A confirmar

Idioma de l’activitat: castellà

 

Bernat Font

Bernat Font va conèixer el budisme a l’adolescència i ha practicat a Europa, a l’Índia, ia Birmània amb Sayadaw U Tejaniya. Entén la tradició no com un dogma fixat, sinó com una tradició creativa en reinterpretació constant. S’ha format com a professor de meditació i dharma a Bodhi College, amb Stephen Batchelor com a mentor principal, i cursa un doctorat en Estudis del Budisme a la Universitat de Bristol. Ha ensenyat a la Sangha Secular, Gaia House, Oxford Mindfulness Centre i Bodhi College.

Procés d'inscripció

Incripcions properament. A les dates properes a l’esdeveniment, rebràs un email amb els enllaços de Zoom  (afegeix la nostra adreça als teus contactes perquè el correu electrònic no vagi a la teva safata de correu no desitjat). Assegureu-vos de tenir instal·lada i actualitzada l’aplicació Zoom i saber com funciona.

Skip to content